ZA PRIJAVU HITNOG SLUČAJA ZOVITE 193

DOBRO DOŠLI

VATROGASNA ZAJEDNICA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

ODRŽANA IZVJEŠTAJNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a GAT

U petak 02. ožujka 2018. godine u prostorijama Društvenog doma Gat održana je izvještajna godišnja Skupština DVD-a Gat

uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Marijanci, Črnkovci, Baranjsko Petrovo Selo, Belišće, Bistrinci, Bocanjevci, Vinogradci, Tiborjanci i Veliškovci), te operativnih i pričuvnih članova DVD-a Gata.

 

Skupštini DVD-a Gat bio je nazočan je predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Nikica Mužević i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišće Dubravko Čovčić.
Predsjednica DVD-a Ljerka Vučković prisutnima je iznijela Izvješće o radu i Financijsko izvješće DVD-a Gat u 2017. godini, te Planove rada i financija za 2018. godinu, koji su dizanjem ruku jednoglasno usvojeni.

 

U pozdravnoj riječi gostiju, prisutnima se obratio predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Nikica Mužević, koji se zahvalio svim gostima koji su se odazvali i time uveličali skupštinu u novim prostorijama Društvenog doma. Domaćinu je čestitao na svemu što su do sada napravili po pitanju vatrogasne djelatnosti u svome mjestu. Istakao je lijep broj vatrogasnog pomlatka i mladeži, što je dokaz rada s njima i rezultatima koji se postižu na vatrogasnim natjecanjima. I nadalje Osječko-baranjska županija preko VZO-BŽ će nastaviti pratiti rad Društva u budućnosti jednakim intenzitetom, kroz sufinanciranje zdravstvenih pregleda i osiguranje članova, objavom javnog poziva za nabavku vatrogasne opreme.

 

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, pozdravio je sve prisutne osvrnuvši se na izvješće o radu Društva, gdje je istakao pozitivnu strukturu članstva, gdje se kroz osposobljavanj0a vatrogasnih kadrova, svake godine uključuju članovi DVD-a Gat, što pokazuje konstantan rad s mlađim članovima koji ulaze u operativno članstvo, a posebno kroz natjecateljski duh.

 

 

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, prisutpilo se uručivanju priznanja zaslužnijim članovima i to:
Zapovjednik VZG Dubravko Čovčić uručio je :
1. Diplomu za stecanje zvanja «Vatrogasna mladež».:
– Sven Vidaković, Florijan Stanić, Domagoj Barić, Dora Vidaković i Valentin Gardilo.
2. Diplomu i uvjerenje za stecanje zvanja «Vatrogasac».:
– Donald Perković, Mauro Jurkin, Mirko Marković, Boris Vorih.
Predsjednik VZOBŽ Nikica Mužević uručio je :
3. Diploma za 40 godina rad u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 40 godina»:
– Lidiji Koprivnjak.

 

 

Nakon uručenih priznanja, predsjednica Ljerka Vučković, zahvalila se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

06.03.2018.