ZA PRIJAVU HITNOG SLUČAJA ZOVITE 193

DOBRO DOŠLI

VATROGASNA ZAJEDNICA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Kup grada Đakova održava se 08. rujna

Kup će se održati dana, 8. 9. 2018 godine (subota) sa početkom u 13,00 sati na stadionu Croatia Đakovo ulica J. Gotovca. 

 

KATEGORIJE NATJECANJA: ČLANOVI „A“, ČLANICE „A“, ČLANOVI „B“, ČLANICE „B“, MLADEŽ OD 12-16 GODINA, POMLADAK OD 6-12 GODINA.

 

a) Izvode se dvije vježbe
b) štafetna utrka za kategoriju mladeži

 

 

PROGRAM NATJECANJA:
12,30 Dolazak i prijava ekipa,
13,00 Početak natjecanja

 

 

Planiran početak natjecanja za ekipe mladeži i pomlatka je u 13,00 sati. Po završetku natjecanja mladeži i pomlatka planiramo početak natjecanja za članice i članove.
Nakon završetka natjecanja svečano zatvaranje i proglašenje rezultata, te druženje uz živu glazbu. Kotizacija za nastup po ekipi je 300 kn koju možete uplatiti na žiro račun DVD-a Đakovo. Molimo u pozivu na broj naznačiti OIB društva ili VZ koja uplaćuje kotizaciju.

 

 

U kotizaciju je uračunata:

  • za ekipe pomlatka: prehrana i sok za ekipu, pehari za prve tri plasirane ekipe, medalje za sve ekipe pomlatka, diplome za sudjelovanje
  • za ekipe mladeži: prehrana i sok za ekipu, medalje i pehari za prve tri plasirane ekipe, diplome za sudjelovanje,
  • za ekipe članova: prehrana i 1 piće, pehari za prve tri plasirane ekipe, diplome za sudjelovanje.
    Na stadionu će biti osigurana osvježavajuća pića po povoljnim cijenama.

Molimo prijave izvršiti do 2. rujna 2018 godine tajnici na broj mobitela: 091/260-8015 ili na mail: sanja.skrut@gmail.com.

 

Napominjemo da je ovo i pripremno natjecanje za ekipe mladeži s obzirom na nadolazeće Državno vatrogasno natjecanje koje se održava 29. rujna 2018 godine u Zadru.

10.08.2018.