ZA PRIJAVU HITNOG SLUČAJA ZOVITE 193

DOBRO DOŠLI

VATROGASNA ZAJEDNICA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

DVD Veliškovci i DVD Belišće na 17 natjecanju KUP grada Našice

17. lipnja 2018. godine u centru Našica nastupile su vatrogasne ekipe DVD-a Veliškovci i Belišća u kategorijama djece od 6 do 12 godine i mladeži od 12 do 16 godina.

 

U kategoriji djece ekipe DVD-a Veliškovaca djece/ženske ostvarile su 3 mjesto od 15 ekipa, djeca/muška 10 mjesto od 22 ekipe. Ekipa DVD-a Belišće djeca/muška ostvarila je 22 mjesto. S obzirom na uzrast djece valja im čestitati na požrtvovnosti i radu koju pružaju u vatrogasnim vježbama s brentačom i rušenju meta.

 

Ekipa DVD-a Veliškovaca mladeži/ženske ostvarivši zapaženo 1 mjestu od 3 ekipa u svojoj kategoriji je veoma značajno što ujedno predstavlja kvalitetan rad ekipe jer ista ove godine nastupa na Državanom vatrogasnom natjecanju mladeži Republike Hrvatske u Zadru.
Ekipa DVD-a Veliškovaca mladeži/muške također su ostvarili zapaženo 3 mjestu od 16 ekipa.

Sami rezultati pokazuju marljiv rad s vatrogasnim podmlatkom, gdje dobro uvježbane i kvalitetne ekipe ostvaruju odlične rezultate.

 

 

Vatrogasna natjecanje s brentačama za djecu i natjecanje s preprekama za mladež veoma su atraktivna i zanimljiva za vatrogasne ekipe, gdje ekipe mogu usporediti svoju kvalitetu.

 

Zapovjednik  VZG-a Belišće

Dubravko Čovčić

02.07.2018.