ZA PRIJAVU HITNOG SLUČAJA ZOVITE 193

DOBRO DOŠLI

VATROGASNA ZAJEDNICA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

DVD-e Belišće uspješno nastupa na sportskim natjecanjima

Belišćanski vatrogasci postigli zapažene rezultate na  10 «Osječkom vatrogasnom ceneru» i 39 «Somborskom polumaratonu».

 

 

U organizaciji Vatrogasne zajednice Osijek i Osječko-baranjske županije te SRK «Žuti šešir» dana 19. svibnja 2018. godine organiziran je jubilarni deseti po redu «Osječki vatrogasni cener» cestovna utrka na 10.000 m. Po veoma toplom danu, a cestovnoj utrci kružnog obilježja koja prolazi osječkim mostovima uz mnogobrojne učesnike sportaše, rekreativce, profesionalne i dobrovoljnje vatrogasce Republike Hrvatske i inozemstva nastupio je član DVD-a Belišća gosp. Zdenko Cerovečki.
Gosp. Zdenko Cerovečki s ponosom predstavljajući Dobrovoljno vatrogasno društvo Belišće u ukupnom plasmanu postigao je zadovoljavajući rezultat s vremenom 53:38 minuta.

 

 

Također naš član Zdenko Cerovečki sljedećeg dana 20. svibnja 2018. nastupio je na međunarodnoj utrci u Somboru na 39 «Somborskom polumaratonu» predstavljajući DVD Belišće, gdje je učestvovalo 399 trkača u muškoj kategoriji, ostvarivši zadovoljavajući plasman, gdje je stazu u duljini 21.098 m istrčao u vremenu od 2:03:34.

 

 

Sportski pristup načinu života u vatrogasnoj djelatnosti je dragocjen, jer traži posvećenost, spremnost, mentalnu snagu i istrajnost, a što je ujedno i odlika kvalitetnog vatrogasca.

05.06.2018.